Fabricant de pesticide și alte produse agrochimice

Termeni și condiții


Termenii și condițiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri și servicii de către Mifalchim GROUP, prin intermediul magazinului online catre cumpărător.

Astfel, următorii termeni se definesc astfel:
– bunuri și servicii: orice produs sau serviciu care urmează a fi furnizat de către vânzător, cumpărătorului;
– contract: comanda confirmată de către vânzător (confirmarea unei comenzi se poate face doar telefonic sau electronic).

 

INREGISTRAREA SI CONFIRMAREA UNEI COMENZI

 

Prin lansarea unei comenzi (eletronic sau telefonic) prin intermediul magazinului online www.mifalchim.ro, cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare prin care vânzătorul își desfășoară operațiunile (electronic sau telefonic).

O comandă este compusă din urmatoarele:
– bunuri sau servicii regăsite in oferta magazinului online mai sus menționat;
– mențiuni clare cu privire la datele de facturare, livrare precum și alte mențiuni speciale;
– specificatiile cumpărătorului;

Lansarea unei comenzi (electronic sau telefonic) nu presupune și confirmarea comenzii si a contractului.

Etapele complete sunt urmatoarele:
preluarea unei comenzi de către un agent de vanzari.
incheierea contractului reprezentând momentul emiterii facturi fiscale pe suport durabil.
livrarea unei comenzi se face după confirmarea comenzii și după stabilirea detaliilor de livrare de către agentul de vânzari sau livrări și de către cumpărător.

 

Produsele aflate în oferta magazinului online www.mifalchim.ro  se pot vinde numai în baza unei comenzi. Comanda se va procesa conform pașilor mai sus menționați. O comanda neconfirmata nu presupune o rezervare a produselor.

 

PLATA PRODUSELOR

 

Plata produselor se poate face numerar (la punctul de lucru sau ramburs, direct către curier).

 

LIVRAREA PRODUSELOR

 

Livrarea produselor se face conform datelor menționate în această pagină https://mifalchim.ro/livrare/


Timpii de livrare din pagina men
ționată mai sus se aplică din momentul confirmării comenzii, exceptând zilele nelucrătoare și pot varia de la 24 ore până la 7 zile.


Se recomandă verificarea produsului din punct de vedere al specificațiilor – în cazul unor lipsuri sau neconcordanțe se va proceda conform datelor mai jos menționate. Este recomandat ca verificarea să fie făcută în momentul recepționării comenzii, în cazul sesizării unei neconformități, sesizarea să fie făcută în maximum 48 de ore de la recepționare, la informațiile de contact de pe pagina Contact a site-ului: https://mifalchim.ro/contact/. Sesizarea trebuie să conțină informații despre comandă, despre starea produsului și de preferat câteva poze cu produsul / ambalajul cu probleme.

În cazul comenzilor cu verificare colet este obligatorie verificarea de către client în prezența agentului de curierat a integrității ambalajului, produsului. Orice reclamatie ulterioară referitoare la integritatea produselor nu va fi luată în considerare.

Atentie !!! În cazul coletelor care prezintă ambalaj deteriorat (urme de șoc, ruptură, crăpături, contact cu lichide) sau suspiciunea unei neconformități se recomandă verificarea produsului/produselor cât și a accesoriilor în prezența curierului cât și a întocmirii unui proces de constatare in care sa fie menționate orice neconformități sau să se refuze recepția coletului sau produsului/produselor.

Primirea coletelor sau produselor care prezintă urme de neconformități fără respectarea indicațiilor menționate mai sus se realizează prin asumarea răspunderii de către client!

In cazul comenzilor cu ridicare din Showroom, clientul are obligația să verifice integritatea ambalajului cât și a produsului și accesoriilor în prezența agentului de vanzare.

Orice reclamație ulterioară cu privire la integritatea produsului nu va fi luată în considerare!

Transferul riscului se realizeaza conform O.G 34/2014*

 

DREPTURILE DE AUTOR

 

Drepturile de autor asupra întregului conţinut aparţin în totalitate Mifalchim GROUP și nu se pot folosi sau copia fără acordul scris al proprietarului. Cei care acceseaza acest site web au următoarele drepturi:
– explorarea conţinutului www.mifalchim.ro
reproducerea, traducerea sau utilizarea informaţiilor publicate, numai cu acordul sursei;
– inserarea in paginile proprii a unor legaturi către acest site web (atunci când legăturile sunt cuprinse în website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului www.mifalchim.ro);

Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului;
Specificațiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fără nevoia de înștiințare prealabilîă și nu constituie obligativitate contractuală.
O eventuală încălcare a dreptului de autor sesizată pe site se poate raporta la urmatoarea adresa de e-mail: [email protected]

 

PROTECȚIA ȘI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


Pentru mai multe informații privind politica noastră de protecție și prelucrare a datelor cu caracter personal accesați pagina Prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

INFORMAȚII DESPRE PRODUSE ȘI SERVICII

 

Aceste pagini constituie o prezentare generală a gamei de produse și servicii a MIFALCHIM GROUP distribuite în România. Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare și nu atrag responsabilitatea MIFALCHIM GROUP .

MIFALCHIM GROUP își rezervă dreptul de a modifica/actualiza informațiile ce figurează în prezentul site, in orice moment, fără preaviz, ținând cont de trăsătura interactivă a site-ului, fără ca modificările sa presupună responsabilitatea MIFALCHIM GROUP, a membrilor rețelei sale sau a angajaților săi.

MIFALCHIM GROUP este la dispoziția dumneavoastră pentru orice informație, în special referitoare la tarife, la disponibilitatea produselor prezentate, precum și la cele mai recente evoluții ale acestora.