Compania Noastră

Mifalchim GROUP este o societate înființată la data de 21.06.2006, cu sediul în Onești, strada 8 Martie numărul 20, număr de înregistrare la Registrul comerțului J04/2018/2008 și Cod Unic de Înregistrare RO18774764.

Obiectul principal de activitate al societății este „Fabricarea pesticidelor și a altor produse agrochimice” – CAEN 2020, societatea desfășurând o activitate intensă de producție destinată domeniului agricol, în special produse ce se adresează tratamentelor de uz fitosanitar în viticultură, pomicultură și legumicultură, fiind organizată și pentru distribuția acestora la consumatorul final, rețele de fitofarmacii sau raioanele de grădină ale magazinelor de retail.

Societatea deține două puncte de fabricație de produse de uz fitosanitar, unul situat în Onești, iar cel de-al doilea în Mărășești la adresa Șoseaua Națională nr. 6, acesta din urmă fiind dotat cu utilaje și accesorii obținute prin finanțare europeană. Întreaga tehnologie de fabricație, atât cea de la punctul de lucru Onești, cât și cea de la Mărășești este concepută de staff-ul tehnic al societății.

În cadrul punctului de lucru Onești sunt fabricate, ambalate și distribuite produse pe bază de dioxid de sulf, utilizate în tehnologiile de vinificație și care sunt depozitate în vederea distribuirii către consumatori într-o instalație specială pentru gaze lichefiate; îngrășăminte azotoase cu conținut de sulf, fosfor, potasiu, cupru, calciu, preparate în diverse rețete ce se găsesc sub denumirea de Azosulf și Sulfat de Cupru tip MIF, produse ce au caracter de fertilizatori, regulatori de pH, stimulatori de creștere. Tot la punctul de lucru Onești este fabricat insecto-fungicidul Polisulfură de Calciu tip MIF, produs ce se adresează culturilor de pomicultură și viticultură aflate în repaus vegetativ sau în vegetație.

În cadrul punctului de lucru Mărășești sunt fabricate, ambalate și pregătite spre distribuire produse fungicide cum ar fi: SULFOMAT 93P, SULFOMAT 80PU, ZEAMĂ BORDELEZĂ tip MIF, CAPTOMAT 50PU, produse ce sunt ambalate și micro-ambalate în diverse capacități cu ajutorul unei linii de ambalare automate pentru a ușura transportul, manipularea și pregătirea produselor pentru a fi consumate.

Mifalchim Group  este continuatorul proiectelor marca MATEO, astfel că experiența acumulată de conducerea societății și a personalului angajat în cei peste 20 de ani de activitate în domeniul fabricației de produse de uz fitosanitar reprezintă o garanție pentru calitatea superioară a fungicidelor, produselor de vinificație și îngrășămintelor distribuite de Mifalchim GROUP în întreaga țară și în Republica Moldova.

Produse fungicide precum Sulfomat 80PU, Sulfomat tip MIF, Polisulfura de Calciu tip MIF, Zeamă Bordeleză tip MIF, Captomat 50PU se bucură de o largă recunoaștere și apreciere, atât în rândul micilor producători cât și în rândul societăților producătoare din domeniul viticulturii, pomiculturii și legumiculturii pentru eficiența lor în combaterea dăunătorilor dar și pentru calitatea superioară a fructelor și legumelor obținute în culturi.

Împreună cu produsele fungicide și îngrășămintele, pleacă către piața consumatorului cantități importante de conservanți alimentari pe bază de dioxid de sulf, ambalate și micro-ambalate în diverse capacități în vederea asimilării acestora de toate categoriile de consumatori.

Mifalchim Group este singurul producător român de pesticide și îngrășăminte ce utilizează ca materii prime principale elementele chimice Sulf și Cupru ce au rol de substanțe active în formularea de fungicide și totodată rol de microelemente pentru formularea de îngrășăminte. Microelementele Sulf și Cupru au fost compatibilizate și condiționate cu microelementele Azot, Fosfor, Potasiu, Zinc, Bor, Calciu, Carbon, obținându-se mai multe rețete de fabricație ce stau la baza producerii și de îngrășăminte ce au rol de stimulatori de vegetație, regulatori de pH, fertilizanți, produse cu care se pot trata semințele de legume, fructe, cereale și plante tehnice, produse ce asigură rezistența la temperaturi scăzute și foarte scăzute în perioada de repaus vegetativ, produse ce asigură protecție la brume, produse ce pot întârzia înflorirea prematură a pomilor fructiferi (cais, piersic, cireș), a plantațiilor de viticultură și a legumiculturii de câmp în perioada în care pot apărea scăderi accidentale de temperatură (brumele de primăvară).

Produsele ce au la baza microelementele Sulf și Cupru, microelemente ce se regăsesc și ca substanțe active în produsele de protecție a plantelor, au un rol de echilibru în dezvoltarea plantelor, asigurând o evoluție normală începând cu intrarea în vegetație, continuând cu dezvoltarea și maturizarea fructelor, încheindu-se ciclul vegetativ printr-o maturizare suficientă a plantei, condiție importantă ce asigură rezistența biologică în perioada de repaus vegetativ.

Sulful fiind microelementul cel mai eficient în procesul de metabolizare al nutrienților (Azot, Fosfor, Potasiu, Calciu) și introdus în rețetele marca Mifalchim GROUP a permis obținerea de economii foarte importante privind consumul de produse azotoase și deci diminuarea posibilităților de formare de nitriți ce se pot infiltra în rețeaua de ape pluviale creând condiții de poluare a apelor și solurilor, explicația fiind aceea că prin metabolizare superioară datorată conținutului de Sulf, se obțin majorări de randamente a produselor cu conținut de Azot de la 30-35% la peste 60-65% (vezi Azosulfureea tip MIF 38%N-15%S). Acest rezultat asigura o diminuare a consumului de produse azotoase de la peste 300kg/ha la 100-200kg/ha în culturile de grâu, rapiță, floarea-soarelui, tomate de câmp, fructe, viță-de-vie. Sulful, prin metabolizare, antrenează microelementele rămase neutilizate din sezoanele anterioare, transformându-le în proteina necesara dezvoltării plantelor în următorul sezon vegetativ.

Ca răspuns al plantațiilor avem obținute majorări de producții de peste 15% la culturile de păioase (grâu, orz, secară), de peste 25 % la floarea soarelui și rapiță,  de peste 36-38%  la sfecla de zahăr și tomatele de câmp, sporuri importante regăsindu-se și în culturile de pomicultură, viticultură, sericicultură.

Vă facem cunoscut faptul că toate produsele fabricate de Mifalchim GROUP pentru domeniul întreținerii culturilor agricole sunt testate și atestate de forurile de specialitate naționale și europene, conform actualei legislații C.E. și/sau naționale.

“Pentru că vă aducem recolte bogate și sănătoase cu produse românești de cea mai bună calitate, la prețuri imbatabile….”

Gama de produse fungicide și îngrășăminte de fabricație Mifalchim Group, utilizate preventiv, asigură o foarte bună protecție la boli foliare și patogeni de atac (mană, făinare, monilioze, ciuruirea și curbarea frunzelor, căderea fructelor, putregai și mucegai, acarieni, San Jose, păianjenul roșu al fructelor), consumul acestora respectând dozele și concentrațiile din instrucțiunile de lucru și utilizare stabilite și regăsite în documentațiile tehnice de produs, putând elimina pierderi de producție și obținându-se totodată importante beneficii economice.

Polisulf Tip MIF 5L față 2
zeamă bordeleză 1kg față
bentonită alimentară 1kg față
sulfomat 80 PU 1kg față
sulfomat 80 Tip MIF 1kg față
Soluție Cuprică Antiîngheț Tip MIF
2.1.4. Azosulf Uree Tip MIF RO Îngrășământ față
2.1.4. Azosulf Uree Tip MIF RO Îngrășământ față masă
Cupru Calcic Tip MIF RO Îngrășământ față
Polisulf Tip MIF 05L față
Conservant Alimentar conținut S02 6 față bidon 5l
Batoane Sulf față
Fumigenă Sulf față
Sulfat de Cupru Tip MIF RO Îngrășământ față
Polisulf Tip MIF 1L față
Polisulf Tip MIF 5L față 2

Clienții și Partenerii noștri

IQV logo 3

IQV Agro

Sulfat de Cupru, Zeamă Bordeleză
logo afepasa 2

AFEPASA

Produse Sulf
Cotnari SG

COTNARI

Podgorie