MIFALCHIM GROUP SRL anunță publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Schimbare destinație corp C8 din crama în depozit produse Mifalchim, Extindere corp C14 și schimbare destinație din stație îmbuteliere în secție ambalare pesticide, corp C17 din depozit distilate în depozitare biocid, solubilizare metabisulfit, soluție cuprică antiîngheț, depozit pesticide și ambalaje, reabilitare corp C15 – sediu administrativ” ; ”Schimbare destinație corp C19 din turn distilare în spațiu preparare soluție SO2 – conservant” ; ”Schimbare destinație corp C10 din atelier dogărie în depozit produse sulf fără modificări structurale” și ”Amplasare instalație de producere a polisulfurii de calciu”, propus a fi amplasat în intravilanul orașului Mărășești, Șoseaua Națională nr. 25, T112, P 742, CF 51183, CF 51187, CF 51186, jud. Vrancea.
Proiectul acordului de mediu și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Vrancea din Focșani, str. Dinicu Golescu, nr. 2, în zilele de luni-joi, între orele 8,00-16,30 și în ziua de vineri între orele 8,00-14,00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmvn.anpm.ro.
Observațiile/contestațiile publicului se primesc la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Vrancea din Focșani, str. Dinicu Golescu, nr. 2, jud. Vrancea, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.