Fabricant de pesticide si alte produse agrochimice

produsele noastre fabricate

viziunea firmei

viziune

S.C. MIFALCHIM GROUP S.R.L. este o societate înființată la data de 21.06.2006, cu sediul în loc. Onești, strada 6 Martie, nr. 20, având nr. de ordine în Registrul comerțului – J04/2018/2008 și cod unic de înregistrare RO 18774764.

Obiectul principal de activitate al societății este „Fabricarea pesticidelor și a altor produse agrochimice” – 2020, societatea desfășurând o activitate intensă de producție destinată domeniului agricol, în special produse ce se adresează tratamentelor de uz fitosanitar în viticultură, pomicultură și legumicultură, fiind organizat și pentru distribuția acestora la consumatorul final sau rețele de farmacii agricole.

Societatea deține două puncte de fabricație de produse de uz fitosanitar , unul situat în Onești, iar cel de-al doilea în Mărășești la adresa Șoseaua Națională nr. 6, acesta din urmă fiind dotat cu utilaje și accesorii obținute prin finanțare europeană. Întreaga tehnologie de fabricație, atât cea de la punctul de lucru Onești, cât și cea de la Mărășești este concepută de cadrele tehnice ale societății.

În cadrul punctului de lucru Onești sunt fabricate, ambalate și distribuite produse pe bază de dioxid de sulf, utilizate în tehnologiile de vinificație, și care sunt depozitate în vederea distribuirii către consumatori într-o instalație specială pentru gaze lichefiate; îngrășăminte azotoase cu conținut de sulf, fosfor, potasiu, cupru, calciu, preparate în diverse rețete ce se găsesc sub denumirea de Azosulf și Sulfat de Cupru tip MIF, produse ce au caracter de fertilizatori, regulatori de pH, stimulatori de creștere. Tot la punctul de lucru Onești este fabricat insecto-fungicidul Polisulfură de Calciu tip MIF, produs ce se adresează culturilor de pomicultură și viticultură aflate în repaos vegetativ sau în vegetație.

În cadrul punctului de lucru Mărășești sunt fabricate, ambalate și pregătite spre distribuire produse fungicide cum ar fi: SULFOMAT 93P, SULFOMAT 80PU, ZEAMĂ BORDOLEZĂ tip MIF, CAPTOMAT 50PU, produse ce sunt ambalate și microambalate în diverse capacități cu ajutorul unei linii de ambalare automate, pentru a ușura transportul, manipularea și pregătirea produselor pentru a fi consumate.

S.C. MIFALCHIM GROUP S.R.L. este continuatorul proiectelor marca MATEO, astfel că experiența acumulată de conducerea societății și a personalului angajat în cei peste 20 de ani de activitate în domeniul fabricației de produse de uz fitosanitar reprezintă o garanție pentru o calitate superioară a fungicidelor, produselor de vinificație și îngrășămintelor distribuite de S.C. MIFALCHIM GROUP S.R.L. în întreaga țară și în Republica Moldova.

Produse fungicide precum Sulfomat 80PU, Sulfomat 93P, Polisulfura de Calciu tip MIF, Zeamă Bordoleză tip MIF, Captomat 50PU sebucură de o largă recunoaștere și apreciere, atât în rândul micilor producători cât și în rândul societăților producătoare din domeniul viticulturii, pomiculturii și legumiculturii pentru eficiența lor în combaterea dăunătorilor, dar și pentru calitatea superioară a fructelor și legumelor obținute în culturi. Împreună cu produsele fungicide și a îngrășămintelor pleacă către piața consumatorului cantități importante de conservanți alimentari pe bază de dioxid de sulf, ambalate și microambalate în diverse capacități în vederea asimilării acestora de toate categoriile de consumatori.

La momentul prezent avem preocupări în obținerea de rețete de îngrășăminte și fertilizatori destinate în concret culturilor cerealiere, plante tehnice, viticultură, pomicultură, legumicultură.

Vă facem cunoscut faptul că toate produsele fabricate de S.C. MIFALCHIM GROUP S.R.L. pentru domeniul întreținerii culturilor agricole sunt testate și atestate de forurile de specialitate naționale și europene, conform actualei legislații C.E.